Ausztria, Németország, Hollandia
Minden héten indul autó Hollandiába.
Foglaljon helyet már hetekkel az utazás előtt!
Kapcsolatfelvétel
+36 70 625 7242
tibusztransfer@gmail.com
Pár mondatban rólam...
Újvárosi Tibor vagyok. Több mint 30 éve vezetek, 1,5 millió kilométer van a hátam mögött balesetmentesen. Nyugat-Európai országokban pontos helyismerettel rendelkezek (Németország, Hollandia, Belgium)
Közel 10 éve járom ezen országokat.
Alap német nyelvismerettel rendelkezek.
Vállalkozásom számlaképes.
Pontos
A pontosság az egyik legfontosabb dolog a biztonságot követően. Igyekszem menetrend szerint indulni és érkezni, hiszen az utasok is hozzám igazítják a beszállást megelőző és kiszállást követő programjukat, tovább utazásaikat. A visszatérő ügyfelek is ezt igazolják.
Kényelmes
Az autóm a mai utazási igényeknek tökéletesen megfelelő felszereltségű,  így kényelmes utazást biztosít. (dupla klíma, dupla fűtés, kényelmes ülések) A hosszú kilométerek során természetesen szüneteket iktatunk be az utasaim igényének megfelelően.
Ügyfélbarát
Nálunk az utas az első.
A Tibusz-Transzfer számára az utasok biztonságos és pontos szállítása és érkeztetése az elsődleges szempont. Kapcsolatfelvétel után is folyamatosan állunk rendelkezésükre. A megadott telefonszámon érhetnek el kérdéseikkel.
Részletekről érdeklődjön nálam: +36 70 625 7242
Vélemények a Tibusz-Transzferről
Horváth János
Nagyon korrekt volt Tibor, a kapcsolatfelvétel után pontos információkat adott, a megbeszélt helyről időben indultunk ls a célállomásra is időben érkeztünk. Az utazás során kellő rugalmassággal és türelemmel kezelte a többi utas igényeit, ami fél tucat embernél nem egyszerű feladat úgy, hogy a menetrend se csússzon. Kényelmes, tiszta autóban utaztunk, tökéletes körülmények között. A hosszú utazás egy bizonyos távolság után már nem komfortos, de itt valahogy könnyen elment az idő.
Polgár Viktor
Csak ajánlani tudom Tibit. Többször utaztam már vele Hollandiába, sosem csalódtam. A pontosság az egyik fő erénye, de nagyon sokat számít az, hogy megfelelően vannak kezelve az utasok, mintha a családtagjait szállítaná, olyan gondossággal van irántunk. Nem utolsó szempont az, hogy nem félek mellette a kocsiban, bátran alszom az utak során, mert tudom, biztonságban vagyok. Én 10-ből 10 pontot adnék neki, ha csillagokkal lehetne értékelni a szolgáltatásait.
Minden jog fenntartva - 2019 - tibusz-transzfer.hu

Adatvédelem

Pr cikkek

A weboldalt készítette és üzemelteti a expressz-weboldalkeszites.hu